Informatie diploma zwemmen juli 2015

Planning diplomazwemmen
6/7 juni : Oefenen met kleren aan
13/14 juni : Oefenen met kleren aan
20/21 juni : Selectie diplomazwemmen
27/28 juni : Selectie diplomazwemmen
4/5 juli : Examen diplomazwemmen

Oefenen met kleren aan
Zwemmen met kleren aan is een onderdeel van de algemene zwemopleiding en komt tevens terug bij het diploma zwemmen. Op de zaterdagen zal er met kleren aan gezwommen worden tijdens de training van Timo 8.00-8.45u en bij de trainingen van 8.45- 9.30u op de banen 3 en 4. Op zondag zal er met kleren aan gezwommen worden op alle trainingen tussen 9.30- 10.15u en op bn 3/4 van 8.45-9.30u.

De kleding eisen zijn als volgt:
– Badkleding;
– Lange broek ( naadloos aansluitende broek is niet toegestaan );
– Shirt of blouse met lange mouwen;
– Schoenen met echte zool;
– Plastic zak ( = niet om aan te trekken );
– Heb je geen C diploma, dan nog een jas meenemen.

Selectie diplomazwemmen.
Zwemmertjes die naar oordeel van de trainers in aanmerking komen voor het diplomazwemmen ontvangen binnen kort een uitnodiging om deel te nemen aan de selectielessen. De selectielessen vallen samen met de gebruikelijke lestijden. Bij de selectie les wordt er ook met kleren aan gezwommen.

Examen diplomazwemmen. Na de definitieve selectie zijn de diplomakandidaten bekent. Afhankelijk van het aantal kandidaten wordt bepaald welk examen op zaterdag 4 of op zondag 5 juli afgenomen wordt. Het examen wordt gehouden tijdens de ochtendtrainingen. De gebruikelijke lessen komen in dit weekeinde te vervallen.

Dit bericht is geplaatst in Elementair Zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.