Borstcrawl – Ademhaling

Dit is een video over de ademhaling bij de borstcrawl. Let op: deze video is in het Engels.

Dit bericht is geplaatst in Training & Techniek.

1 reactie op Borstcrawl – Ademhaling

  1. Henk Velker

    ik ben van 1945,zwem 5keer 1uur per week en ik rommel wat aan[borstcrawl]over 100banen 55minuten.Met de videoreorder mijn zwemmen opgenomen,ben mij rot geschrokken.Nu op internet gaan ik kijken hoe het eigenlijk moet,pfff best heel moeilijk,afleren en aanleren.Aan mijn zwemvrienden heb ik niet zoveel[ach je beweegt toch een uur].Maar al neemt het veel tijd ik zal goed leren zwemmen.
    Dus nu maar filmpjes bekijken en dan het proberen ook zo tedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.